fbpx
Home » Blog » Fotograf Botez » Fotografii botez – Anastasia Maria

Fotografii botez – Anastasia Maria

Fotograf Botez Bucuresti Deea Events

Fotografi botez - Fotograf botez Bucuresti

O nouă poveste plină de emoție și bucurie a fost scrisă într-o zi specială – botezul micuței Anastasia Maria. Am avut privilegiul de a fi martorii și de a surprinde momente unice din această ceremonie încărcată de semnificație.
Fiecare cadru reflectă tandrețea și iubirea părinților, emoția în ochii celor apropiați și inocența micuței Anastasia Maria. Am încercat să surprindem magia momentului și să transmitem prin fotografiile noastre acea vibrație specială ce înconjoară o astfel de sărbătoare.
Fotografiile ne invită să ne pierdem în detalii delicate, în zâmbetul molipsitor al micuței Anastasia Maria și în gesturile de afecțiune ale celor dragi. Fiecare imagine spune o poveste aparte, iar împreună construiesc un album ce reprezintă o comoară neprețuită pentru familia acestei mici prințese.
Mulțumim din suflet familiei pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a fi părtași la acest eveniment deosebit. Ne-am simțit privilegiați să împărtășim aceste momente și să le transformăm în amintiri ce vor rămâne vieții.
Sperăm că aceste fotografii să vă aducă zâmbete pe buze și să vă amintească mereu de emoțiile trăite în acea zi specială. Vă invităm să răsfoiți acest album plin de dragoste și să vă pierdeți în fiecare imagine ce a prins clipe ce nu se vor repeta. Daca sunteți in cautarea unui Fotograf pentru Botez nu uitati sa vizitati pagina noastra dedicata de Fotografii de Botez . Suntem prezenti pentru evenimente atat in Ploiesti cat si Brasov sau Bucuresti

Distribuie acest articol:

Citește și alte articole de pe blog

Fotografii de nuntă pentru suflet - Fotograf nunta Ploiesti, Deea Events - Fotografii reusite, Fotograf bun Ploiesti, Cel mai bun fotograf, cele mai bune fotografii
Fotograf nunta

Fotografii de nuntă pentru suflet

Fotografiile reușite nu sunt doar o amintire, ci și o modalitate de a împărtăși aceste momente importante cu cei dragi.Acest articol vorbește despre importanța fotografiilor de suflet, care captează momente importante din viața noastră și ne aduc amintiri puternice. Vezi imaginile noastre alese .

Citește articolul »
torturi de nuntă fotografii nuntă fotograf nuntă ploiești
Fotograf nunta

Torturi de nuntă: Tendințe și inovații

Am fotografiat o nuntă a unei perechi de miri unde am avut
ocazia nu doar sa mancăm ci să captăm in imagini procesul de realizare a unui tort extrem de inedit și unic .Dacă ești curios sau curioasă citește articolul și vezi fotografiile realizate de noi. Un tort cu adevărat „altfel” !

Citește articolul »
Cabina Foto la Nunta - Fotograf Ploiesti - Deea Events
Fotograf nunta

Cabina foto la nuntă. De ce să o alegi ?

Un trend deja bine cunoscut la nunți. Photo Booth-ul sau cabina foto este ideală pentru  fiecare cuplu care își dorește să aibă amintiri frumoase pe care le pot privi și împărtăși cu prietenii și familia lor. Află care sunt motivele pentru a avea la nunta ta o cabină foto. Un cadou pentru tine și invitații tăi.

Citește articolul »