fbpx
Home » Fotografii Trash the dress

Fotografii Trash the dress

Fotografii Trash the dress  – Timpul se scurge și rămâne tot mai puțin pentru voi doi. Dar după nunta mergem la o ședința foto unde veți fi relaxați si plini de energie. Ședința foto după nuntă mai este denumita „Trah The Dress”.
Este o sesiune foto care în care timpul este de partea noastră și nu trebuie ratată. Putem merge oriunde în țară ori străinătate. La munte, la mare sau într-un loc special pentru voi. Împreună putem decide o locație inedită ori luxuriantă pentru a realiza fotografiile.  Scopul ședinței este să creăm Fotografii Trash the dress îndrăznețe și unice, care să surprindă personalitatea și stilul vostru.

Ședința foto de Trash the dress poate fi un mod perfect de a transforma rochia de mireasa într-o ”piesă de arta” si de a păstra amintirea nunții în imagini originale si unice. De asemenea, poate fi o ocazie de a petrece timpul în mod distractiv cu fotograful si cu partenerul de viată.

Suntem convinși că această galerie de Fotografii Trash the Dress vă va convinge să alegeți să colaborați cu noi și desigur să aveți amintiri  deosebite și prețioase pentru pentru tot restul vieții.

Fotografii Trash the dress

Dacă sunteți îndrăzneți și doriți să ieșiți din zona de confort, ședința foto Trash the Dress este alegerea perfectă pentru voi. Fotografiile vor surprinde emoțiile și sentimentele voastre, iar rochia de mireasă va avea ocazia de a fi îmbrăcată într-un mod unic și neobișnuit.
Suntem siguri că această experiență de neuitat vă va aduce bucurie și satisfacție pe termen lung, iar fotografiile vor fi amintiri deosebite pe care le veți păstra cu drag pentru tot restul vieții.

Fotograf Sedinta Foto Trash the dress – Fotograf profesionist nunta Ploiesti. 

Ai nevoie de un fotograf pentru Trash the dress?

Cere oferta și contactează-ne chiar acum. Împreună putem crea cele mai artistice fotografii pentru voi. Vrei o sedinta Foto Trash the dress alăturide Fotograf nunta Ploiesti?

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună!
Suntem online, Cu ce informații vă putem ajuta?