fbpx
Home » Despre noi

Servicii Foto Video Ploiesti

Servicii Foto Video Ploiesti – Deea Events.

Suntem Andreea și Mihai,  o echipa foto video profesionistă și pasionată de fotografie si videografie de eveniment! Suntem dedicați, pasionați de ceea ce ce facem și oferim Servicii Foto Video în Ploiești și nu numai. Ceea ce ne diferențiază de ceilalți fotografi și videografi este abordarea noastră personalizată și creativă. Ne propunem să surprindem la fiecare eveniment emoții, detalii și momente speciale. Servicii Foto Video Ploiesti

Știm că nunta este una dintre cele mai importante zile din viața voastră și dorim să contribuim la aceasta cu ajutorul talentului și al creativității noastre. Fotografiile și filmările noastre, dorim să redea emoțiile și amintirile acestui eveniment unic. Experiența îndelungată în domeniul Foto-Video, timpul, ambiția și devotamentul nostru ne-au ajutat să dezvoltăm o tehnica rafinată de fotografiere și filmare. Îmbinarea simțului artistic cu experiența și unicitatea ne permit să captăm imagini deosebite și să realizăm montaje video impresionante. Fiecare fotografie sau film de nuntă ne dorim să ilustreze povestea voastră de dragoste în mod autentic și cât mai emoționant. Oferind clienților noștri servicii Foto Video Ploiesti pentru nunta botez sau cununie civila.

De-a lungul anilor, am avut onoarea să fotografiem și să filmăm multe evenimente. La fiecare nuntă, botez sau eveniment am surprins momente unice și speciale. Am luat parte  atât la evenimente deosebite din toată țara și suntem bucuroși că am reușit să oferim amintiri întipărite în sufletele fiecărui cuplu.  Ne adaptăm stilului și preferințelor fiecărui client în parte, comunicăm eficient pentru a înțelege exact ce își dorește fiecare și pentru a ne asigura că vom putea ajunge la un nivel de satisfacție prin calitate, responsabilitate și bun gust. 

 

Servicii Foto Video Ploiești​ | Fotograf și Videograf de nuntă

Fotograf Nunta Ploiesti
Fotograf Nunta Ploiesti

Echipa Foto Video

De ce să alegi serviciile noastre ?

Servicii Foto Video Ploiesti

Fotografia și Videografia de nuntă este în continuă ascensiune. Sunt mulți fotografi sau Videografi ce oferă servicii de calitate și noi, Echipa Foto Video DEEA EVENTS ne-am aliniat acestor cerințe. Folosim echipamente de ultimă generație, și avem capacitatea de a lucra în diverse medii și condiții de iluminare. Aparatura este doar unealta cu ajutorul căruia scriem povești emoționante în imagini. Desigur, talentul și abilitatea noastră ne permit să obținem imagini clare și de înaltă calitate, astfel încât nunta voastră să fie surprinsă într-un mod realist, autentic și estetic.

Ca fotograf cu experiență, eu, Andreea, mă dedic să surprind cele mai frumoase momente și emoții ale nunții tale în fotografii de neuitat. Sunt pasionată  și îmi doresc să creez amintiri care să  dureze o viață întreagă.

În timp ce eu mă ocup de fotografiere, Mihai este cel care își dedică tot timpul videografiei de eveniment. Captează momente cheie la fiecare nuntă, povestește prin videoclipuri autentice și pline de viață. Este un videograf talentat și pasionat, cu o abilitate unică de a crea filme de nuntă care vă vor oferi o perspectivă unică asupra evenimentului.

Dacă doriți să ne alegeți ca fotograf și videograf pentru nunta voastră, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a vă oferi amintiri de neuitat ale acelei zile. Ne place să lucrăm eficient, să vă ascultăm povestea și să vă oferim o experiență personalizată prin talentul și devotamentul nostru. Fotografiile și filmările realizate de noi, serviciile ireproșabile pe care le oferim și talentul nostru sunt rețeta  perfectă pentru beneficia de cele mai frumoase amintiri.

Noi suntem făuritorii de amintiri...

Oamenii din spatele camerelor | Echipa Foto-Video dedicată

Andreea - Fotograf DeeaEvents - Fotograf nunta Ploiești

Andreea

Fotograf

Cred în magia clipelor și momentanelor speciale, fotografiile mele spun totul despre stilul meu. Îmi place să fotografiez oamenii , emoțiile și fiecare detaliu într-un mod unic. Iubesc să lucrez cu luminile și sunt mereu fascinată de cuplurile care își împărtășesc dragostea și sentimentele în fața aparatului meu.

Mihai

Videograf

Dacă o fotografie înseamnă  o mie de cuvinte, un video pentru mine înseamnă o întreagă poveste.  Alături de Andreea transpun povești de dragoste în mod autentic și sublim. Îmi pun amprenta în fiecare cadru, surprind emoții și regizez fiecare moment în mod cât mai natural. 

Solicită Oferta Foto Video

Oferim Servicii Foto Video atât în Ploiesti cât și în restul țării sau chiar în străinătate. Suntem făuritori de amintiri pentru o viață și vrem ca toți clienții noștri să beneficieze de cele mai frumoase și autentice imagini. Dacă te-am convins și îți place tot ce ai văzut pe site-ul sau blogul nostru și îți dorești o echipa foto video dedicată și pasionată dar mai ales vrei să fotografii și un film de nuntă autentic așteptăm cu mare interes să ne contactezi. Servicii Foto Video Ploiesti

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună!
Suntem online, Cu ce informații vă putem ajuta?