fbpx
Home » Blog » Fotograf nunta » Fotografii nuntă – Florina & Cătălin

Fotografii nuntă – Florina & Cătălin

fotografii nuntă - fotograf nunți - Fotograf de nunți Ploiești - Nunta - Wedding Day

Fotografii nuntă | Fotograf nunți | Fotografii speciale pentru mirii noștri - Florina & Cătălin

Fotografii nuntă – Fotograf nunți .

Nu am rezistat să nu postăm acest articol despre doi miri frumoși pe care i-am fotografiat weekendul ce tocmai a trecut.  Florina și Cătălin – mai mult decât simpatici și foarte zâmbăreți. Putem vedea dragostea lor și momentele lor de tandrețe în fiecare fotografie. 

Fotografia de nuntă este o artă în sine, iar noi, în calitate de fotografi, am avut privilegiul de a surprinde momente magice și emoții intense în cadrul unei nunți de poveste. O nuntă specială, la care am avut onoarea să participăm. A fost o călătorie captivantă în lumea iubirii și a bucuriei, în care am fost martori la o uniune plină de speranță și promisiuni. În acest articol, vă invit să descoperiți poveștile și emoțiile la care am luat și noi parte echipa DeeaEvents , transpunând în fotografii momente ce vor dăinui pentru totdeauna în inimile mirilor și ale celor prezenți.

Iubire, zâmbete și energie pozitivă. 

fotografii nuntă - fotograf nunți

Din momentul în care i-am întâlnit pe Florina și Cătălin pentru prima dată, am fost captivați de chimia lor specială și de dragostea pe care o împărtășesc. Sunt un cuplu adorabil, care se completează perfect în fiecare privire și fiecare atingere. Chiar și în mijlocul agitației și emoțiilor din ziua nunții, cei doi nu și-au pierdut niciodată zâmbetul și au transmis o energie contagioasă tuturor celor prezenți. Noi, fotografii captăm amintiri, dar uneori avem norocul de a imortaliza mai mult decât asta. Vă lăsăm mai joc câteva dintre fotografiile de nuntă realizate de noi  pe care suntem siguri că le veți adora.

Din dragoste și cu multă pasiune fotografiem nunți: vizitează website-ul nostru:   Fotograf nuntă Ploiesti

Distribuie acest articol:

Citește și alte articole de pe blog

Fotografii de nuntă pentru suflet - Fotograf nunta Ploiesti, Deea Events - Fotografii reusite, Fotograf bun Ploiesti, Cel mai bun fotograf, cele mai bune fotografii
Fotograf nunta

Fotografii de nuntă pentru suflet

Fotografiile reușite nu sunt doar o amintire, ci și o modalitate de a împărtăși aceste momente importante cu cei dragi.Acest articol vorbește despre importanța fotografiilor de suflet, care captează momente importante din viața noastră și ne aduc amintiri puternice. Vezi imaginile noastre alese .

Citește articolul »
torturi de nuntă fotografii nuntă fotograf nuntă ploiești
Fotograf nunta

Torturi de nuntă: Tendințe și inovații

Am fotografiat o nuntă a unei perechi de miri unde am avut
ocazia nu doar sa mancăm ci să captăm in imagini procesul de realizare a unui tort extrem de inedit și unic .Dacă ești curios sau curioasă citește articolul și vezi fotografiile realizate de noi. Un tort cu adevărat „altfel” !

Citește articolul »
Cabina Foto la Nunta - Fotograf Ploiesti - Deea Events
Fotograf nunta

Cabina foto la nuntă. De ce să o alegi ?

Un trend deja bine cunoscut la nunți. Photo Booth-ul sau cabina foto este ideală pentru  fiecare cuplu care își dorește să aibă amintiri frumoase pe care le pot privi și împărtăși cu prietenii și familia lor. Află care sunt motivele pentru a avea la nunta ta o cabină foto. Un cadou pentru tine și invitații tăi.

Citește articolul »