fbpx
Home » Blog » Fotograf nunta » Fotografii nuntă – Florina & Cătălin

Fotografii nuntă – Florina & Cătălin

fotografii nuntă - fotograf nunți - Fotograf de nunți Ploiești - Nunta - Wedding Day

Fotografii nuntă | Fotograf nunți | Fotografii speciale pentru mirii noștri - Florina & Cătălin

Fotografii nuntă – Fotograf nunți .

Nu am rezistat să nu postăm acest articol despre doi miri frumoși pe care i-am fotografiat weekendul ce tocmai a trecut.  Florina și Cătălin – mai mult decât simpatici și foarte zâmbăreți. Putem vedea dragostea lor și momentele lor de tandrețe în fiecare fotografie. 

Fotografia de nuntă este o artă în sine, iar noi, în calitate de fotografi, am avut privilegiul de a surprinde momente magice și emoții intense în cadrul unei nunți de poveste. O nuntă specială, la care am avut onoarea să participăm. A fost o călătorie captivantă în lumea iubirii și a bucuriei, în care am fost martori la o uniune plină de speranță și promisiuni. În acest articol, vă invit să descoperiți poveștile și emoțiile la care am luat și noi parte echipa DeeaEvents , transpunând în fotografii momente ce vor dăinui pentru totdeauna în inimile mirilor și ale celor prezenți.

Iubire, zâmbete și energie pozitivă. 

fotografii nuntă - fotograf nunți

Din momentul în care i-am întâlnit pe Florina și Cătălin pentru prima dată, am fost captivați de chimia lor specială și de dragostea pe care o împărtășesc. Sunt un cuplu adorabil, care se completează perfect în fiecare privire și fiecare atingere. Chiar și în mijlocul agitației și emoțiilor din ziua nunții, cei doi nu și-au pierdut niciodată zâmbetul și au transmis o energie contagioasă tuturor celor prezenți. Noi, fotografii captăm amintiri, dar uneori avem norocul de a imortaliza mai mult decât asta. Vă lăsăm mai joc câteva dintre fotografiile de nuntă realizate de noi  pe care suntem siguri că le veți adora.

Din dragoste și cu multă pasiune fotografiem nunți: vizitează website-ul nostru:   Fotograf nuntă Ploiesti

Distribuie acest articol:

Citește și alte articole de pe blog

Locații Ploiești ședință foto , Sedinta Foto Nunta, Fotograf de nunti din Ploiesti
Locatii sedinta foto nunta

Locații din Ploiești pentru ședințele foto de nuntă

Descoperă cele mai frumoase locații din Ploiești în care noi am fotografiat. Vorbim în acest articol despre locuri interesante unde am reușit să creăm cadre frumoase pentru mirii noștri. Fiecare ședință este unică la fel cum este și nunta fiecărui cuplu. Tu unde crezi că ai vrea să-ți faci fotografiile de cuplu din în ziua nunții ?

Citește articolul »
Sezon de nunta - Fotograf nunta Deea Events - Ploiesti
Fotograf nunta Ploiești

Sezon de nunta 2022 – Fotografii și miri frumoși

Anul trecut a fost un an plin de provocări, mulțe cupluri au reușit să-și îndeplinească visul de a se căsători într-un mod special și memorabil. În acest articol, vom explora cele mai populare tendințe și teme de nuntă din 2022 și vom arunca o privire la cele mai frumoase momente surprinse de fotografi și videografi de nuntă.

Citește articolul »
Cum sa ai fotografii de nunta reusite, Fotograf nunta Ploiesti - Deea Events
Fotograf nunta Ploiești

Cum să ai fotografii de nuntă reușite?

Cum să ai fotografii de nuntă reușite? Fotografiile noastre reprezintă amintiri pe care le vom păstra pentru totdeauna. De aceea, este important să surprindem cele mai bune imagini și să le transformăm în fotografii de neuitat. În acest articol, vom dezvălui câteva secrete pentru fotografiile noastre reușite.

Citește articolul »